BedavaSitem.forumotion.com...
kaliteli hizmet için lütfen üye olunuz

Biz Siz Hemen Aktifleştiririz.

Sizde Paylasimlariniza Başlayabilirsiniz.


Bedava-Sitem'in destek forumu
 
AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Sitene Pagerank sorgulama Ekle

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
garom
Üye
Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 9
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 12/06/09
Yaş : 29
Nerden : Sakarya

MesajKonu: Sitene Pagerank sorgulama Ekle   Cuma Haz. 12, 2009 8:14 pm

Kod:
<center><span class="schrift"><!-- iWEBTOOL - www.iwebtool.com - Rank Checker -->
<form method="get" action="http://www.iwebtool.com/tool/tools/rank/rank.php" target="pageframe" onsubmit="return validate(this);" name="pageform">
    <table style="border-collapse: collapse" border="0" width="100%">
        <tbody>
            <tr>
                <td height="91" valign="top" width="956">
                <table style="border-collapse: collapse" class="tooltop" width="100%" height="76">
                    <tbody>
                        <tr>
                            <td>
                            <table style="border-collapse: collapse" border="0" cellspacing="5" width="100%">
                                <tbody>
                                    <tr>
                                        <td class="stats" height="28" width="184"><strong>Domain:</strong></td>
                                        <td height="28" width="239"><input size="33" name="domain" type="text" /></td>
                                        <td height="28" width="529"><input style="float: left" type="submit" value="Sorgula!" /></td>
                                    </tr>
                                    <tr>
                                        <td height="21" width="184">&nbsp;</td>
                                        <td class="statistik" height="21" valign="top" width="770" colspan="2">&ouml;rnek:www.seox.tr.gg</td>
                                    </tr>
                                </tbody>
                            </table>
                            </td>
                        </tr>
                    </tbody>
                </table>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="956" align="center"><iframe class="toolbot" height="287" frameborder="0" width="100%" name="pageframe" scrolling="no"></iframe></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="956">&nbsp;</td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
</span><center></center></center>
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.filimleri.blogspot.com
Misafir
Misafir
avatar


MesajKonu: Geri: Sitene Pagerank sorgulama Ekle   Cuma Haz. 12, 2009 8:36 pm

Güzel Paylaşım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
XxxKod
Süper Üye
Süper Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 80
Rep Puanı : 3
Kayıt tarihi : 17/06/09
Yaş : 24
Nerden : :::...ANKARA...:::

MesajKonu: Geri: Sitene Pagerank sorgulama Ekle   Cuma Haz. 19, 2009 3:04 pm

evet
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.xxxkod.tr.gg
 
Sitene Pagerank sorgulama Ekle
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
BedavaSitem.forumotion.com... :: Kod Alanı [Forum Harici Link Vermeyin] :: HTML Kodları-
Buraya geçin: